Feestelijke Afsluiting van de NBK met Afterparty in Kitchen Bar Danel

Laatste update om 08:58 op Wednesday, 20 September

Na een dag vol muzikale hoogtepunten tijdens de komende NBK, is het tijd om de dag op een bruisende manier af te sluiten. Direct na de prijsuitreiking van de Kampioensdivisie op zaterdag 4 november a.s. is er een afterparty in Kitchen Bar Danel, gelegen onder het dak van TivoliVredenburg. De feestvreugde duurt tot uiterlijk 01.30 uur, waarbij in een ongedwongen sfeer kan worden nagenoten.

Deze afterparty vervult een langgekoesterde wens die vooral onder deelnemers aan de NBK leeft. Na de enquête die werd gehouden direct na de NBK 2022 onder publiek, deelnemers, dirigenten en zakelijke partners, is er geluisterd naar de feedback en is het nu gelukt om dit feestelijke evenement te introduceren. Het is een aanvulling op de veranderingen die zijn doorgevoerd op basis van de enquêteresultaten, zoals de wijzigingen in de inspeelruimte.

Bereid je voor op een geweldige dag vol muziek, gezelligheid en de kans om te praten met mede-muziekliefhebbers en deelnemers. Samen wordt de passie voor blaasmuziek gevierd en wordt er een onvergetelijke afsluiting van de NBK geboden!