Willebroek Solo Contest is weer terug!

Laatste update om 20:11 op Sunday, 4 September

De Willebroek Solo Contest is weer helemaal terug! Met een prijzenpot van maar liefst EUR 5000,- en een professioneel jury panel zal iedere koperblazer naar de gemeente Willebroek komen. Op zondag 23 oktober 2022 barst de Gemeentelijke Schouwburg van het talent.

Traditioneel, maar in een nieuw jasje. Dat is het concept die de huidig Belgisch en wereldkampioen wilt uitstralen. Vier leeftijdscategorieën in twee schitterende zalen met een professionele jury: Bert Van Thienen, Vincent Lepape (FR), Robbert Vos (NL) & Tom Hutchinson (GB).

Yuja en CU Brass zorgen samen voor een ongeziene uitgave van een solistenwedstrijd. Door een live verslaggeving in de hoogste categorie blijf je altijd op de hoogte van je favoriete deelnemer. Elke solist zal achteraf een professionele opname ontvangen. Ook de prijzen spreken tot de verbeelding: compositieopdracht van Stijn Aertgeerts, lessen bij één van de solisten van Brassband Willebroek, vouchers bij Lemca Musical Instruments, Buffet Crampon & Hal Leonard en als solist optreden met (Young) Brassband Willebroek. Daarnaast maken de prijswinnaars kans op een mooie geldprijs. De winnaar in de hoogste categorie wint maar liefst €1.000!

Brassband Willebroek dankt al haar sponsors / partners voor het realiseren van dit event.

Info/inschrijven, klik HIER