Bezoek Brass Virtuosi 2018 van Brass Band Schoonhoven!

Laatste update om 17:17 op Thursday, 13 September

Vermaarde solisten
Op 5 & 6 oktober is Brass Band Schoonhoven te beluisteren tijdens twee Brass Virtuosi Concerten. Op 5 oktober begint de mini-tournee in het zuiden van het land in Cultureel Centrum Nesterlé in Nistelrode en op 6 oktober is de band in het noorden te horen in De Rinkelbom in Heerenveen. Traditiegetrouw kent de reeks Brass Virtuosi Concerten vermaarde solisten uit binnen en buitenland. Dit jaar zal de band samen optreden met Lode Violet (cornet) en Rommert Groenhof (bastrombone). Onder andere het Cornet Concerto van Edward Gregson en het Bastrombone Concerto van Derek Bourgeois staan op het programma. Brass Band Schoonhoven zal tijdens deze Brass Virtuosi Concerten onder leiding staan van de kersverse nieuwe musical director Robbert Vos.

Schrijf je in voor een van de workshops!
Op zaterdag 6 oktober in De Rinkelbom te Heerenveen zullen er in de middag workshops voor hoog en laag koper gegeven worden door Lode Violet en Rommert Groenhof. De workshop is van 15.00 uur tot 17.00 uur. Onder alle inschrijvingen zal er voor beide workshops iemand worden uitgeloot die de workshops gratis zal mogen bijwonen!

Kaarten bestellen? Inschrijven voor de workshop? Vul het formulier HIER in of stuur een email brassvirtuosi@ brassbandschoonhoven.nl


Alle info nog eens overzichtelijk op een rij:

Brass Virtuosi Concert te Nistelrode
Vrijdag 5 oktober 2018
Cultureel Centrum Nesterlé te Nistelrode
Aanvang: 20.15 uur

Brass Virtuosi Concert te Heerenveen
Zaterdag 6 oktober 2018
De Rinkelbom te Heerenveen
Aanvang: 20.00 uur

Workshops door Lode Violet & Rommert Groenhof
Zaterdag 6 oktober
De Rinkelbom te Heerenveen.
Tijd: 15.00 – 17.00 uur

 

Advertorial