3 dagen Düren Summer Brass een waar koperspektakel

Laatste update om 17:25 op Tuesday, 28 May

Topacts als Querbeat, Bläck Fööss, Shantel en Rüdiger Baldauf zorgen voor een weekend vol met vette beats en bedwelmende brass geluiden. Düren Summer Brass wordt een evenement voor muzikanten en iedereen die mee wil vieren. Alles is aanwezig voor een tof weekeinde! Laat je meeslepen door tien jonge muzikanten van het Balkan Paradise Orchestra uit Barcelona of geniet van de optredens van de jongens van "Blow Your Mind" die er een fantastische beach party van weten te maken. Luister naar orkesten uit de regio en brassbands uit Duitsland, Nederland en Frankrijk. Ook de Egerländermelodieën ontbreken natuurlijk niet.

Geniet van een geweldige zomers weekend op het strand van Dürens "Adriatische Zee" met al je vrienden en maakt het festival tot een unieke ervaring!

Voor liefhebbers van brassbands
Brass Band Düren zal op vrijdag 21 en zondag 23 juni te beluisteren zijn. Brass Band du Hainaut en Brass Band Schoonhoven zijn op zaterdag 22 juni te gast op dit festival. 

Kamperen op het terrein is mogelijk! Voor informatie en registratie; stuur een mail naar Festival Manager Stefan Knodel: s.knodel@dueren.de