Joop Nijholt op de bok bij Brassband Schoonhoven B!

Laatste update om 13:52 op Wednesday, 20 July

Brassband Schoonhoven B zal het komende seizoen onder leiding van Joop Nijholt aan de slag gaan met onder andere de voorbereidingen richting het NBK. Joop volgt hiermee Zoran Rosendahl op, die het afgelopen jaar met de band naar het NBK en het WMC toegewerkt heeft. Brass Band Schoonhoven-B wenst Zoran veel succes met zijn nieuwe uitdaging!  
 
Joop is al vele jaren actief als dirigent binnen de hafabrasector. In het verleden dirigeerde hij als gastdirigent o.a. Brassband Rijnmond en Amsterdam Brass gedurende langere periodes. In zijn jeugd was hij lange tijd lid van Brassband Rijnmond en de toenmalige A-band van Brassband Concordia, alwaar hij de es-cornet bespeelde. 
 
Joop over zijn tijdelijke aanstelling bij brassband Schoonhoven B: "Ik kijk ernaar uit met deze goed geschoolde en fanatieke muzikanten in de Zilverstad te mogen werken en daarmee het  trotse werk van mijn voorgangers voort te zetten.” 
 
Vacatures 
De leden van Brassband Schoonhoven B hebben erg veel zin om te gaan repeteren onder leiding van Joop. Dat zouden ze echter wel graag doen met een volledige band. Brassband Schoonhoven B is op zoek naar muzikanten voor de volgende instrumenten: cornet, hoorn en bes-bas. Interesse? Stuur dan een mail naar: BBSBteam@hotmail.com 
 
Brassband Schoonhoven wenst Joop heel veel succes in zijn nieuwe functie en de band hoopt u snel weer te kunnen ontmoeten bij een concert en/of tijdens het NBK.  
Kijk voor meer informatie over de band op: www.brassbandschoonhoven.nl