Christmas Brass! – Afsluiting Jubileumjaar Brass Band Schoonhoven

Laatste update om 08:40 op Sunday, 20 November

Christmas Brass! – Afsluiting Jubileumjaar Brass Band Schoonhoven 
 
Op zaterdag 10 december 2022 zal Brass Band Schoonhoven haar 100 jarig jubileumfeestje afsluiten. Hoe kunnen beide orkesten dit beter doen dan met een kerstconcert in eigen stad, tijdens de Nacht van het Zilver! Speciaal voor Christmas Brass is de samenwerking opgezocht met Popkoor Schoonhoven om de avond vol mooie zang en blaasmuziek te vullen. 
 
Het jubileumjaar is er eentje om in te lijsten voor Brass Band Schoonhoven. Niet alleen is er een spetterend jubileumconcert gegeven in samenwerking met o.a. Jamai, ook hebben het A als B orkest van de vereniging respectievelijk goud en zilver binnen gesleept tijdens de afgelopen Nederlandse Brassband Kampioenschappen. Schoonhoven heeft dus weer een Nederlands kampioen in huis! 
 
Zin in een mooi concert vol kerstmuziek, zang, warmte en gezelligheid? Nieuwsgierig om twee toporkesten en geweldig koor live te horen? Schroom niet en reis af naar Schoonhoven op 10 december! 
 
Wat: Christmas Brass 
Wanneer: Zaterdag 10 december 2022 (tijdens Nacht van het Zilver) 
Wie: Brassband Schoonhoven A o.l.v. Erik Janssen / Brassband Schoonhoven B o.l.v. Joop Nijholt / Popkoor Schoonhoven o.l.v. Rudolf Diderich 
Waar: H. Bartholomeusparochie, Wal 61 - Schoonhoven 
Hoe laat: aanvang 20.30, om 20.00 zaal open 
Hoeveel: € 10,- 
Alle informatie op een rijtje,  KLIK HIER
 
poster_christmas_brass.pdf