Aanbod digitale muziek Sonolize platform groeit.

Laatste update om 14:15 op Tuesday, 2 March

De cultuursector heeft het erg moeilijk door de coronacrisis, dat hoeven we niemand te vertellen. Gelukkig ontstaan er ook weer nieuwe vormen van muziek delen. Misschien niet helemaal zoals we graag zouden  willen zien, zonder live publiek, maar online is er veel mogelijk. Want muziek maken zit bij velen in het bloed en  niet spelen is geen optie.  
 
Terugkijkend voor Sonolize, was 2020 raar, spannend, enerverend, ingewikkeld, soms vermoeiend, maar altijd superleuk  om bezig te zijn.  
De lente staat op springen en gelukkig kijkt men vooruit en gebruikt deze tijd om het platform nog verder uit te  bouwen tot de plek waar componisten en muzikanten kwalitatief mooie bladmuziek digitaal aanbieden en kopen.  Onafhankelijk en altijd werkend vanuit een fair policy door een eerlijke vergoeding en  behoud van rechten voor de componist. 
 
Inmiddels hebben zijn 80  componisten uit tien landen weten te enthousiasmeren om mee te doen met het  onafhankelijke platform. En er volgen er meer!

 
De afgelopen weken hebben bijvoorbeeld Steven Dietvorst, Thomas van Dun, Werner Janssen, Geert Jan Kroon, Raphaël Novarina, Tom Schipper, Robbert Vos, Alain Crepin en Thom Zigterman zich aangesloten om hun werken via het Sonolize platform aan te bieden, wat daarmee aan prachtig en uniek aanbod in bladmuziek heeft opgebouwd met een hoge kwaliteit, originaliteit en creativiteit.

Kijk maar eens op de website en meld je aan voor de nieuwsbrief met catalogus.