Robbert Vos dirigeert Jeugdmuziekkamp in Lievelde

Laatste update om 10:20 op Sunday, 3 June

Deze zomerweek, georganiseerd in fanfarebezetting, staat deelname open voor koperblazers, saxofonisten en slagwerkers uit heel Nederland in de leeftijd van 10 - 25 jaar. Jeugdmuziekkamp kent komende zomer haar 36e editie en wordt dit jaar gehouden van zaterdag 11 tm zaterdag 18 augustus in Lievelde. Het slotconcert is in Aarlanderveen. De organisatie van deze kampweek is in handen van de stichting 'Jeugd en Muziek' in Zuid Holland.

Het hoofddoel van de kampweek is om het samengestelde orkest in 1 week klaar te stomen voor 3 concerten. Is dat mogelijk? Jazeker! Met ruim 7 uur repetitie per dag wordt een compleet nieuw programma van 8 á 9 werken ingestudeerd. Deze muziekstukken bestaan uit een combinatie van originele fanfaremuziek, popmuziek en actuele arrangementen. Daarnaast krijgen ook jonge talentvolle solisten uit het orkest de kans om voor het voetlicht te treden. De repetities vinden plaats in groepsverband, maar ook in secties onder leiding van de gevorderde muzikanten uit of door een gastdirigent. Uiteraard is er naast de repetities meer dan genoeg tijd voor spel en ontspanning.

Deelnemers gezocht:
Inschrijven voor Jeugdmuziekkamp 2018 is nog mogelijk, met name op 2e en 3e bugel, euphonium/bariton, trombone en bassectie is nog plek.

Interesse? Meer informatie en/of inschrijven kan op de WEBSITE (definitieve deelname wordt door de organisatie bevestigd)