Deadline WSC 2020 nadert snel!

Laatste update om 19:07 op Sunday, 13 September

Op dinsdag 22 september is de eerste deadline voor inschrijving in de categorie “Vanaf 19 jaar”. De wedstrijd is al zeer populair bij vele koperblazers in Europa. Zo zijn er reeds inschrijvingen uit België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland.

De hoofdprijs in de categorie “Vanaf 19 jaar” bestaat uit een geldprijs van 1000 euro, de Frans Violet trophy, een voucher t.w.v. 600 euro bij Buffet Crampon (Besson) en een optreden als solist met begeleiding Brassband Willebroek.

Ook voor de tweede en derde plaats zijn fantastische prijzen te winnen: mooie geldprijzen, een wisselbeker en vouchers bij Buffet Crampon & Band Music Shop.

Wanneer je ver moet reizen om deel te nemen aan de Willebroek Solo Contest kan je steeds overnachten in een hotel in de buurt van de zaal. Ook aan de thuisblijvers heeft de band gedacht: de categorie wordt gedurende de hele dag voorzien van een live steam door Yuja en er wordt ook live coverage voorzien door CU Brass.

Je kan deze week je filmpje nog insturen om deel te nemen aan de pre-selectie. Bezoek snel de website voor meer informatie en inschrijvingen. Veel succes!

Klik op DEZE LINK voor alle informatie!