Lode Violet neemt stokje over

Laatste update om 16:57 op Thursday, 21 September

Onder leiding van Frans Violet behaalde Young Brassband Willebroek maar liefst 3 Europese titels en behaalde het ook op andere kampioenschappen steeds hoge scores. Zo won het ook de Belgische Brassband Kampioenschappen in 3de, 2de en 1ste afdeling.

"Voor mij was het ogenblik aangebroken om de jeugd in handen van Lode te geven. Zo zal ik me weer volledig kunnen concentreren op Brassband Willebroek, waar de agenda steeds drukker wordt. Er zijn veel mooie momenten geweest met YBBW waaronder de 3 laatste Europese titels waar ik zeer fier op terugkijk. Samen met Christine Segers, directie van de GO! academie Willebroek, heb ik er alle vertrouwen in dat Lode de jeugd zal klaarstomen om eventueel later BBW te vervoegen" - aldus Frans Violet

Onder leiding van de 22-jarige Lode Violet zal YBBW in november opnieuw deelnemen aan het nationaal kampioenschap in 3de afdeling. Lode haalde reeds zijn diploma van de Dirigentenopleiding aan de Academie voor Muziek & Woord Willebroek en heeft al een half jaar mogen proeven van het dirigeren als Resident Conductor van Mercator Brassband waar collega Johan De Win het dirigeerstokje zwaait.

De leden van Young Brassband Willebroek zijn Frans uitermate dankbaar voor zijn verwezenlijkingen en kijken uit naar de samenwerking met Lode Violet.