Try Out concert BBK in Humbeek

Laatste update om 18:58 op Sunday, 12 November

Dender Brass, Brass Band Panta Rhei en Brass Band Willebroek zijn in volle voorbereiding voor hun deename aan de Belgische Brassband Kampioenschappen en organiseren een try out concert.

Dender Brass komt met dirigent Joeri Van Hove uit in de derde afdeling en zal met de compositie van Pimpanit Karoonyavanich 'A Journey to the Bermuda Triangle' proberen haar titel van 2016 te gaan prolongeren. Het belooft een mooie strijd te worden in deze afdeling omdat dit jaar vier orkesten in totaal zijn ingeschreven; dat is wel eens anders geweest!

Nog een orkest wat zal proberen haar titel te prolongeren; Brass Band Panta Rhei met dirigent Tim De Maeseneer zal ook op flnke concurrentie kunnen rekenen in een veld van totaal zes orkesten. Naast het verplichte werk van Thomas Doss 'Blackout' brengt de band ook haar vrije keuzewerk.

Al jarenlang behoren zij tot de nationale- en internationale top in de brassbandwereld; Brass Band Willebroek zal met dirigent Frans Violet proberen de zeges van Brass Band Buizingen te gaan doorbreken. Uitkomend in de hoogste afdeling zullen zij Jan de Haan's compositie 'Metamorphosis' als testwerk uitvoeren. Daarnaast heeft de band een prachig keuzewerk gekozen.

  • Wanneer: Zondag 19 november 2017
  • Waar: B-1851 Humbeek (Grimbergen), ReMi Centrum, Kerkstraat 77
  • Aanvang: 17:30 uur