Vacatures Oefening & Uitspanning

Laatste update om 14:48 op Wednesday, 11 October

De volgende posities zijn momenteel beschikbaar:

-Flugelhorn

-Bas

-Slagwerk

 

Oefening & Uitspanning is een enthousiaste vereniging die uitkomt in de eerste divisie en zijn een fanatiek deelnemer aan diverse wedstrijden. Denk hierbij aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen, de Dutch Open Brassband Championships en het Wereld Muziek Concours.

De afgelopen zeven jaar is de band elk jaar in de top drie van de NBK geëindigd, met als hoogtepunt het behalen van de eerste plaats in 2013. In juli 2017 werd daar het wereldkampioenschap in de  1e divisie tijdens het WMC in Kerkrade aan toegevoegd.

Naast de wedstrijden geeft het orkest ook regelmatig concerten in de regio, zoals het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert, uitwisselingsconcerten met andere verenigingen en een jaarlijks terugkerend themaconcert.

Het doel van de vereniging is om met onze eigen mensen op een zo hoog mogelijk niveau muziek te maken, en hierbij het plezier in het muziek maken niet uit het oog te verliezen.

De repetitieavond is elke donderdag om 19:45 uur in het eigen muziekgebouw in Wijk en Aalburg.

Interesse? Neem dan contact op door een mail te sturen naar secretariaat@oefeningenuitspanning.nl 

 

Kijk ook eens op de website, www.oefeningenuitspanning.nl, of op de Facebookpagina om een beeld te krijgen van alle activiteiten.