WSC: inschrijven kan nog!

Laatste update om 12:03 op Wednesday, 30 August

Ben je een koperblazer op zoek naar een nieuwe uitdaging? De Willebroek Solo Contest is terug en beter dan ooit! Met een prijzenpot van maar liefst 5000 euro, hoogwaardige opnames, live verslaggeving en een professioneel jurypanel, is het de perfecte gelegenheid om jouw talent te laten horen. Zorg dat je erbij bent op zondag 1 oktober 2023 in de Gemeentelijke Schouwburg Willebroek. Schrijf je snel in, want de deadline is vrijdag 1 september!

PRIJZEN
De prijzen zijn indrukwekkend: een compositieopdracht van Stijn Aertgeerts, lessen bij een van de solisten van Brassband Willebroek, vouchers bij Lemca Musical Instruments, Buffet Crampon & Hal Leonard, ' _ en een optreden als solist met (Young) Brassband Willebroek. Bovendien maken de winnaars kans op een aantrekkelijke geldprijs. In de hoogste categorie is de hoofdprijs maar liefst € 1.000!

INTERACTIEVER DAN OOIT
Yuja en CU Brass zorgen samen voor een unieke editie van de solistenwedstrijd. Dankzij live verslaggeving in de hoogste categorie blijf je altijd op de hoogte van jouw favoriete deelnemer. Bovendien ontvangt elke solist achteraf een professionele opname van zijn of haar optreden.

JURY
Raf Van Looveren - tot en met 12 jaar
Sophie Binet-Budelot (FR) 16 tot en met 18 jaar
Erik Janssen (NL) - 13 tot en met 15 jaar / vanaf 19 jaar
Kris Garfitt (GB) - 13 tot en met 15 jaar / vanaf 19 jaar

Het evenement kan onmogelijk plaatsvinden zonder de steun van sponsoren zoals Lemca Musical Instruments, Buffet Crampon, Yuja, en uiteraard ook de vele andere sponsors die zich achter dit project zetten.

Voor informatie over inschrijven, klik HIER.