De Willebroek Solo Contest kondigt samenwerking aan met Denis Wick en Alliance Brass

Laatste update om 14:34 op Thursday, 27 July

De Willebroek Solo Contest is verheugd om de samenwerking aan te kondigen met de gerenommeerde merken Denis Wick en Alliance Brass. Deze exclusieve partnerships beloven een extra ervaring te bieden aan de getalenteerde muzikanten en zullen bijdragen aan de voortdurende groei en ondersteuning van de koperblaasmuziek.

De Willebroek Solo Contest is een jaarlijks terugkerend evenement dat koperblazers van over de hele wereld samenbrengt om hun virtuositeit en artistieke uitdrukking te tonen in 4 verschillende categorieën. Het evenement heeft nu al een mooie geschiedenis van het ontdekken en aanmoedigen van opkomend talent en heeft vele bekende namen voortgebracht die nu schitteren in gerenommeerde orkesten en ensembles over de hele wereld.

Denis Wick & Alliance Brass, een synoniem voor kwaliteit en vakmanschap, zijn toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige mondstukken, dempers en accessoires voor koperblaasinstrumenten. Hun producten worden alom geprezen door professionals vanwege hun uitmuntende geluidskwaliteit en consistentie. Het partnerschap is een belangrijke mijlpaal voor de Willebroek Solo Contest, omdat het een erkenning is van de toewijding van het evenement aan excellentie in de koperblaasmuziek. Het benadrukt de missie van de Willebroek Solo Contest om deelnemers de beste mogelijkheden te bieden om hun muzikale talenten te presenteren.

Als blijk van hun gezamenlijke inzet zullen Denis Wick en Alliance Brass waardevolle vouchers aanbieden aan vier prijswinnaars van de Willebroek Solo Contest. Deze vouchers kunnen worden ingewisseld voor mondstukken en dempers, waardoor de winnaars worden gestimuleerd om verder te groeien en te excelleren in hun muzikale reis.

"Dit partnerschap markeert een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de Willebroek Solo Contest. We zijn ontzettend trots om samen te werken met twee van de meest gerespecteerde merken in de koperblaasindustrie", verklaarde Lode Violet, de organisator van de Willebroek Solo Contest. "Met de steun van Denis Wick en Alliance Brass kunnen we onze deelnemers nog meer kansen bieden om zich te ontwikkelen als muzikanten en hun passie voor koperblaasmuziek te voeden."

Muzikanten van over de hele wereld worden aangemoedigd om deel te nemen aan de Willebroek Solo Contest om hun vaardigheden te tonen, hun passie te delen en de kans te krijgen om te profiteren van de unieke mogelijkheden die deze prestigieuze partnerschappen bieden. Dit belooft een buitengewone editie te worden, waarin het samenspel van talent, toewijding en hoogwaardige producten de koperblaasmuziek naar nieuwe hoogten zal tillen.

Voor meer informatie over de Willebroek Solo Contest en hoe deel te nemen, bezoek de officiële website op www.willebroeksolocontest.be