De muziek van Brel in een koperen jasje door de Euregio Brassband

Laatste update om 09:40 op Monday, 15 November

De Euregio Brassband uit Borne geeft op zaterdag 11 december om 20.00 uur een bijzonder concert in Het Kulturhus Borne. Samen met zangeres Micheline Van Hautem en bastrombonist Jos Jansen spelen zij de muziek van Brel in een unieke vertolking. 

De Euregio Brassband gaat op zaterdag 11 december een bijzondere samenwerking aan met zangeres Micheline Van Hautem in de vorm van het concert Brel & Brass: de muziek van Jacques Brel en de klanken van koperblazers in een interpretatie van Micheline Van Hautem. Bovendien soleert bastrombonist Jos Jansen, een welkbekende muzikant in de blaasmuziekwereld, bij diverse stukken. 

Voor de pauze speelt de Euregio Brassband een instrumentaal programma. Na de pauze voegt Micheline Van Hautem zich bij het ensemble om samen met de brassband de mooiste chansons van Jacques Brel ten gehore te brengen. De avond wordt gepresenteerd door de Bornse Johan Meijer. 

Micheline Van Hautem wordt gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Dat begon al in 2001 met het succesvolle album ‘Songs of Jacques Brel’ (meer dan 20 000 verkochte exemplaren). Optredens in Nederland, België, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten volgden snel. 
Het concert vindt plaats in het Kulturhus Borne en begint om 20.00 uur. Toegangskaarten á €14,50 zijn te koop via de website van ’t Kulturhus of aan de deur. Wees er snel bij, want vol = vol. 

Zaterdag 11 december: Concert ‘Brel en Brass’ door de Euregio Brassband i.s.m. Micheline Van Hautem en Jos Jansen 
Aanvang: 20.00 uur 
Locatie: Kulturhus te Borne 
Kaartverkoop: via www.kulturhusborne.nl (€14,50)