Syde van der Ploeg vertrekt bij Brassband Breukelen

Laatste update om 20:47 op Friday, 4 September

Na een samenwerking van vijf jaar vertrekt Syde van der Ploeg aan het einde van dit jaar als dirigent van Brassband Breukelen.

De band kijkt terug op een zeer prettige samenwerking met Van Der Ploeg. In de afgelopen jaren heeft hij met veel enthousiasme, creativiteit en betrokkenheid een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de band. Daarbij stond speelplezier, humor, hard werken en verbondenheid altijd hoog in het vaandel.

Onder leiding van Van Der Ploeg werden veel bijzondere concerten gegeven in het hele land, maar natuurlijk ook in de omgeving van Breukelen. Hierbij valt te denken aan voorjaarconcerten met verscheidene gerenommeerde gastartiesten, de concerten in park Boom & Bosch en zeer goed bezochte kerstconcerten. Ook deed hij met Brassband Breukelen mee aan verschillende wedstrijden en concoursen.

Syde van der Ploeg en de band gaan zich nu concentreren op een waardige afsluiting van de jarenlange samenwerking met nog enkele concerten. Ook vervult de dirigent nog een rol bij het 100-jarig jubileumconcert. De komende periode start Brassband Breukelen een traject om een opvolger te vinden.