Brassband Breukelen zoekt een nieuwe dirigent

Laatste update om 18:46 op Sunday, 28 November

Brassband Breukelen zoekt met ingang van januari een nieuwe dirigent. De band komt uit in de 1e divisie en repeteert op woensdag van 19.30–22.00 uur.

Brassband Breukelen is één van de oudste Nederlandse brassbands en heeft een zeer rijke historie. Brassband Breukelen is een regio-orkest. Jaarlijks organiseert de band een aantal concerten en is ook buiten de gemeentegrenzen regelmatig te beluisteren. Daarnaast neemt Brassband Breukelen elk jaar deel aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen. In 1998, 2005 en 2010 werd de band in de 1e divisie Nederlands kampioen.

Functie-eisen:
- Afgeronde conservatoriumopleiding HaFaBra Directie;
- Ervaring met het werken met brassbands;
- Grote kennis van het brassband repertoire;
- Passie voor brassband muziek;
- Gericht op plezierig musiceren, maar ook prestatiegericht;
- Duidelijke visie en toekomstgerichtheid;
- Enthousiast en gedreven.

Selectieprocedure
Er wordt in eerste instantie een selectie op de brieven en cv’s gemaakt. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek met de sollicitatiecommissie. Hierna worden twee kandidaten uitgenodigd voor een proefperiode waarna een definitieve keuze wordt gemaakt. De eerste proefperiode is tot en met 2 april (voorjaarsconcert). De tweede proefperiode is van 6 april tot en met 12 juni (DOBC).

Als je interesse hebt in deze vacature stuur dan je motivatie en cv voor 22-12-2021 naar bbbreukelen@gmail.com.
Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Pim Matthee (06 461 214 54) of mailen naar: bbbreukelen@gmail.com.