Richard Marshall kiest voor Geneva

Laatste update om 21:38 op Wednesday, 15 April

De Geneva Group verwelkomt Richard Marshall als Geneva Development and Performance Artist. Hij is al verschillende keren op het hoofdkantoor van Geneva in Stokesley geweest en heeft vorige maand 36 nieuwe Cardinal Cornetten getest die klaar zijn voor verkoop. Die kan starten als de maatregelen van de lockdown vanwege de coronacrisis worden versoepeld.

Richard Marshall is al 15 jaar principal cornettist van de beroemde Black Dyke Band en was eerder 10 jaar principal van de Grimethorpe Colliery Band. Als internationaal solist en toegewijd docent geeft hij les aan het Royal Northern College of Music in Manchester en het Birmingham Conservatoire. Hij is ook regelmatig docent aan de International Brass Band Summer School, de National Children's Brass Band of Great Britain en dirigent en docent van de Yorkshire Youth Brass Band.

Marshall zegt over zijn benoeming bij de Geneva Group: “Vanaf het moment dat ik het Geneva House bezocht en de Cardinal Cornet heb uitgeprobeerd, was ik meteen onder de indruk van de consistentie in geluid en fabricage. Geneva biedt me een prachtige kans met de aanstelling als ‘lead development artist’ van het cornet-assortiment en ik kijk uit naar een lange en succesvolle relatie met Geneva”.

General manager Brett Baker merkt op: "Richard is een fantastische toevoeging aan onze groeiende lijst van artiesten die sinds december op onze instrumenten hebben gespeeld en hij is de juiste persoon om onze Silver Cardinal Cornets te presenteren. Hij wordt betrokken bij de ontwikkeling van onze volledige assortiment van cornetten in de toekomst. Het is een zeer opwindende tijd voor het bedrijf."