Katrina Wheeler-Marzella stopt bij Black Dyke Band

Laatste update om 17:52 op Sunday, 1 December

“Ik ben verheugd om het nieuws te delen dat ik ons ​​tweede kind verwacht in mei 2020. Mijn man Brenden Wheeler en ik zijn absoluut opgetogen, hoewel we weten wat een karakter onze drie-jarige dochter Gabriella is geworden zien wij uit naar de tweede! Bovendien heeft het mij bepaald om mijn gedachten te richten op mijn toekomst als lid van Black Dyke. "

Muziekdirecteur Nicholas Childs zei: "Tijdens Katrina's tijd bij Black Dyke heeft ze Europese, nationale en open titels gewonnen, evenals individuele soloprijzen op deze nationale evenementen, maar dit raakt alleen het oppervlak van haar bijdrage aan het bandleven bij Black Dyke. Katrina is een uitstekende muzikant en iedereen bij Black Dyke wenst haar het beste als ze de tijd neemt om te genieten van de nieuwe situatie in huize Wheeler."

Katrina vervolgde: “Er is veel vraag naar Black Dyke als een uitvoerende en opname-entiteit in het VK en Europa. Dit stelt uiteraard aanzienlijke eisen aan de tijd van een speler, waaronder ontelbare uren reizen langs snelwegen, persoonlijke oefening en voorbereiding en planning met familie, naast de 'gemakkelijk te zien' optredens bij concerten, wedstrijden, repetities en opnames.Naarmate 2020 nadert, en na veel aandacht te hebben besteed aan het bovenstaande, heb ik besloten mijn positie als solo-baritonspeler van Black Dyke op te geven. Er is natuurlijk een vleugje verdriet wanneer je zo'n groot instituut als onze band verlaat. Dat gezegd hebbende, beschouw ik het als een groot voorrecht om een ​​speler in Black Dyke te zijn geweest, en een aantal immense uitvoeringen en fantastische muzikale herinneringen mee te nemen. Persoonlijk kijk ik uit naar enkele interessante projecten, solo-optredens en arbitragevragen in de komende maanden, voordat het tijd wordt om te vertragen en onze nieuwe baby op de wereld te verwelkomen. Ik zal dan genieten van wat langere persoonlijke en familietijd, voordat ik me op mijn muzikale toekomst zal richten, wat dat ook zal brengen.
“Nu wil ik bovenal Nick Childs en de spelers van Black Dyke Band bedanken voor hun vriendschap, steun en muzikale herinneringen overal. Ik wens de hele Black Dyke-familie niets anders dan het beste voor de toekomst en weet dat ik nog vele jaren een speciale relatie met hen zal behouden. ”