Eric Ball Memorial Concert

Laatste update om 13:54 op Friday, 13 September

Het is zover! De kaartverkoop van dit concert is vandaag van start gegaan. CU Brass heeft de Proviciale Brassband Groningen (onze huidige Nederlands kampioen onder leiding van Richard Visser) en een Projectkoor bereid gevonden de prachtige muziek van Eric Ball ten gehore te brengen. Op 23 november is De Flambou te Surhuisterveen het toneel van zijn muziek. Ook zal niet alleen de muziek maar ook het levensverhaal van de fameuze componist worden verteld aan de hand van beelden en korte interviews van mensen die hem persoonlijk hebben gekend. 

Onze gastsolist Tom Hutchinson (principal cornet Cory Band) zal deze avond een viertal solo's ten gehore brengen waarvan één speciaal voor deze avond geschreven op basis van melodieën die Eric Ball heeft gecomponeerd. Een prachtig projectkoor onder de bezielende leiding van Aad Contze zal een aantal liederen ten gehore brengen die zo onlosmakelijk verbonden zijn met Eric Ball. Een klein tipje van de sluier: Resurgam, In the Secret of Thy Presence, The Kingdom Triumphant.... en nog veel meer. 

Tevens zal Tom een workshop en Masterclass geven op de zaterdagmiddag. Je kunt er bij zijn, klik op onderstaande link en kies voor bijvoorbeeld de workshop en het concert (een broodmaaltijd is inclusief bij een combikaart) of alleen voor het concert.

Kaarten kunt u hier bestellen.