Brass in Deurne

Laatste update om 16:46 op Tuesday, 9 April

Academic Brass, een uniek samenwerkingsverband tussen de Academie Deurne en Wilrijk, kondigt met trots zijn eerste Brass in Deurne Festival aan. Dit evenement brengt twee vooraanstaande brassbands samen, naast een speciale gast uit Engeland, de gerenommeerde solist Roger Webster. Hij is een wereldwijd erkende virtuoos op zijn instrument.

Webster schittert in samenspel met de drie orkesten, wat zorgt voor een unieke en onvergetelijke muzikale ervaring. Daarnaast zal hij op zaterdag 13 april een masterclass verzorgen in de bandroom van Academic Brass. Inschrijven via mail aan academie.deurne@stedelijkonderwijs.be  

Op zondag 14 april treden Academic Brass, Brassband Rijnmond én Festival Brassband op; aanvang 15:00 uur, De Klap (cc Deurne), Frans Messingstraat 36, 2100 Deurne.

Onder leiding van Luc Van Gorp, deelt Academic Brass het podium met Brassband Rijnmond, onder leiding van Luc Vertommen, en Festival Brass Band, onder leiding van Steven Verhaert. Een prachtpodium wat een schitterende ervaring belooft voor liefhebbers van koperblaasmuziek.

Tickets bestellen? Klik HIER