Interim dirigent gezocht

Laatste update om 16:33 op Wednesday, 28 February

Brassband David zoekt een getalenteerd persoon om deel te nemen aan hun muzikale reis! Momenteel wordt gezocht naar een interim dirigent om het orkest te leiden van 25 april tot 20 juli. Na deze interim periode is er mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij wederzijdse interesse en de juiste klik.

Als de oudste muziekvereniging in Zwolle met een respectabele geschiedenis van 129 jaar, is Brassband David een dynamisch en enthousiast ensemble dat uitkomt in de 2e divisie. Met bijna een volledige bezetting vinden de repetities elke donderdagavond plaats in een levendige sfeer, toegewijd aan het perfectioneren van aankomende optredens en wedstrijden. Gedreven door een passie voor excellentie, wordt gestreefd naar voortdurende zelfverbetering.

De rol van de dirigent is cruciaal bij het vormgeven van de muzikale visie en ontwikkeling van het orkest. Het ideaal is een persoon die de muzikanten kan inspireren en motiveren met een enthousiaste houding. Het bezit van een HaFaBra-directiediploma en beschikbaarheid op donderdagavond om 20:00 uur in Zwolle zijn vereisten voor sollicitanten.

Ben jij klaar om samen met Brassband David deze muzikale reis aan te gaan? Neem voor 8 maart contact op via een privébericht of stuur een e-mail naar bestuur@brassbanddavid.nl. De reactie wordt met spanning tegemoet gezien!