Groots genieten

Laatste update om 11:45 op Thursday, 15 February

Twee orkesten bevinden zich in een bijzonder jaar; 120 jaar lang is Brassband Oefening en Uitspanning een springlevende vereniging uit Wijk en Aalburg met een rijke en lange traditie. Het andere orkest, Brass Band Schoonhoven, is een gevestigde naam in de brassband wereld; met vele titels en aansprekende optredens werkt het orkest nu toe naar haar deelname aan de Europese brassband kampipoenschappen in Palanga, begin mei.

Jubileumjaar:
Een van de brassbands staat op het punt om een belangrijke mijlpaal te vieren: hun 120-jarig jubileum. Na maanden van voorbereiding en intensieve repetities zijn ze er helemaal klaar voor om u te betoveren met hun klanken en passie voor muziek.

Europese Brassband Kampioenschappen:
De andere brassband is druk bezig met de voorbereidingen voor de prestigieuze Europese Brassband Kampioenschappen. Met hun technische vaardigheden en muzikale finesse hebben ze al menig publiek weten te betoveren. Dit concert biedt een unieke kans om te genieten van hun bekroonde talent en hen aan te moedigen op weg naar de top.

Beide brassbands hebben een hoog niveau en zijn een waar genot voor het oor. Samen brengen ze een gevarieerd programma vol meesterwerken, eigentijdse composities en opzwepende brassbandmuziek.

Wacht niet langer en reserveer nu uw kaarten voor dit bijzondere evenement. Mis deze unieke gelegenheid niet om getuige te zijn van het ultieme brassbandspektakel. Wees erbij en laat u meevoeren op de golven van prachtige muziek!

Locatie: 't Uivernest Adres: Kerkstraat 9, Hank Datum: 2 maart 2024 Tijd: 20:00 uur - 22:00 uur