Cory presenteert nieuwe principal trombone

Laatste update om 15:16 op Monday, 12 February

Stephen Sykes is benoemd tot de nieuwe principal trombone van de Cory Band. Stephen, voormalig winnaar van de BBC Radio 2 Young Musician of the Year en beste instrumentalist bij de British Open in 2010, onderbrak zijn muzikale carrière toen hij in 2016 werd gediagnosticeerd met de ziekte van Hodgkin. Na een succesvolle herstelperiode voegde hij zich opnieuw bij de muziekscene en leidde Ebbw Valley Brass naar de titel van 1st Section National Champion in 2023.

Philip Harper, de muzikaal directeur van Cory, is verheugd over deze aanstelling en kijkt uit naar Stephen's komst in de wereld van brassbands.

Stephen Sykes reageerde: "Ik ben zo enthousiast om weer op dit niveau te mogen spelen en kijk er erg naar uit om mijn muzikale reis met Cory voort te zetten. Phil en de band hebben me al zo hartelijk welkom geheten en de recente concerten in de RNCM, Huddersfield en Bristol waren fantastisch. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om al mijn vrienden bij Ebbw Valley Brass persoonlijk te bedanken, vooral Gareth Ritter, die de afgelopen maanden aanzienlijke steun en aanmoediging heeft geboden. Ik kijk uit naar een zeer succesvolle en drukke toekomst met Cory."

Stephen zal officieel toetreden tot de Cory Band na het Welsh Regional, vergezeld door de gerenommeerde Brett Baker voor de aankomende wedstrijd in maart.