Cory Band verliest waardevolle leden

Laatste update om 21:47 op Saturday, 6 January

Chris Thomas, trombonist van de Cory band, deelde deze week opmerkelijk nieuws op Facebook: "Zoals sommigen van jullie wellicht al weten, is onze tijd bij Cory Band op een trieste manier tot een einde gekomen. Veel mensen hebben contact met me opgenomen om te vragen waarom, dus ik dacht dat het effectiever zou zijn om het hier te plaatsen. Ik ga niet in op details, maar het zorgeloze gedrag tegenover een van onze familieleden laat ons geen andere keuze dan per direct ontslag te nemen. 25 jaar van onze beste inspanningen worden betekenisloos."

Ook het platform 4Barsrest bevestigt het vertrek van de familie Thomas: Cory Band heeft bevestigd dat het zeer ervaren trio Chris, Sue en Daniel Thomas de band per direct heeft verlaten. Cory bedankt het trio voor hun "uitstekende bijdrage aan het spel" tijdens hun langdurige en succesperiode onder zowel Dr. Robert Childs als Philip Harper, en wenst hen ook "alle goeds voor de toekomst toe." Verder verklaart Cory dat Chris en Sue "gewaardeerde leden van de band waren en bijdroegen aan vele prachtige optredens gedurende die lange periode", terwijl ze Daniel bedankten voor zijn "persoonlijke bijdrage en toewijding met het uitgebreide reizen" sinds zijn herintreding bijna zes maanden geleden.

Daniel Thomas zei in een gesprek met 4BR: "Hoewel ik bedroefd ben door het abrupte einde van mijn tijd bij Cory, blijf ik dankbaar voor de ongelooflijke ervaringen en de muziek die is gemaakt. De beslissing van mijn ouders om af te treden getuigt van de eenheid in onze familie. Terwijl een hoofdstuk wordt afgesloten, kijk ik ernaar uit om het volgende hoofdstuk van mijn muzikale carrière te schrijven."