Top 2000-Concert FJFO

Laatste update om 23:27 op Saturday, 9 December

Op zaterdag 30 december staat iets bijzonders te gebeuren in Tzum! Het Frysk Jeugd Fanfare Orkest (FJFO) en de energieke band Billboard slaan de handen ineen voor een onvergetelijk Top 2000-concert in dorpshuis De Moeting.

De avond belooft niet alleen een muzikaal spektakel te worden, maar markeert tevens de terugkeer van blaasmuziek naar het Friese dorp Tzum, dat al geruime tijd verstoken is van een fanfare. Met dirigent Syde van der Ploeg aan het roer staat het FJFO garant voor een bijzonder repertoire, variërend van Bruno Mars tot Beyoncé en van Nederlandse trots als Anouk tot klassiekers als "Bohemian Rhapsody" van Queen.

Billboard, de negenkoppige coverband met een blazerssectie, voegt een ongekende dimensie toe aan deze avond. Sinds 2012 veroveren ze podia met swingende soul, dampende disco, rock en pop. Hun brede en flexibele repertoire belooft een avond vol dansbare muziek met een unieke twist.

Naast de muzikale hoogtepunten kunnen de bezoekers zich verheugen op een Top 2000-kennisquiz en verhalen achter de albums. Een primeur voor Tzum, want dit is de eerste keer dat het FJFO een concert in het dorp verzorgt. Kortom, een avond waar plezier, gezelligheid, en meezingers centraal staan.

Het concert begint om 20.00 uur en de entree bedraagt €15 aan de kassa, maar degenen die hun kaarten eerder aanschaffen via de website van het Frysk Jeugd Fanfare Orkest (www.fjfo.nl), betalen €12,50.

Mis deze unieke gelegenheid niet en beleef een bruisende avond vol muziek en entertainment!