Premier Brass met Les Neish

Laatste update om 14:10 op Wednesday, 25 October

Op zaterdag 25 november 2023 staat er weer een veelbelovende editie van Premier Brass op het programma in Vlaardingen. Sinds het prille begin in 2002 heeft Premier Brass een speciale plek op de agenda van brassbandliefhebbers veroverd. Het is een jaarlijks terugkerend evenement waar de Amsterdam Staff Band van het Leger des Heils het podium deelt met een gerenommeerde brassband en een getalenteerde gastsolist. Dit jaar zijn Brassband Rijnmond en de virtuoze tubasolist Les Neish de sterren van de show.

Het allereerste Premier Brass-concert van de Amsterdam Staff Band vond plaats in 2002, en Brassband Rijnmond was toen ook van de partij. De samenwerking met deze brassband buiten het Leger des Heils bleek een groot succes, en dat resulteerde in een reeks onvergetelijke Premier Brass-concerten. In het verleden was het genieten van samenwerkingen met andere geweldige brassbands, zoals Brassband De Wâldsang, Brassband Schoonhoven, Brass Band De Bazuin Oenkerk en Brassband Limburg. Het podium werd tevens gedeeld met getalenteerde solisten, waaronder namen als David Childs, Owen Farr, Richard Marshall, Katrina Marzella en Steven Mead. Als herinnering aan deze bijzondere evenementen zijn er diverse live-cd's beschikbaar.

Dus, noteer 25 november 2023 in je agenda en bereid je voor op een muzikale belevenis tijdens Premier Brass in Vlaardingen! Het belooft een avond vol prachtige muziek en onvergetelijke optredens te worden.