Workshop koperblazers i.s.m. Belgian Brass

Laatste update om 07:29 op Wednesday, 20 September

Op zondag 24 september 2023 staat de muziekacademie van Turnhout in het teken van een unieke muzikale ervaring: de Belgian Brass Workshop en Slotconcert. Dit evenement biedt deelnemers de kans om masterclasses bij te wonen, gegeven door ervaren muzikanten van Belgian Brass, en wordt afgesloten met een indrukwekkend concert.

De workshop zal worden geleid door de volgende getalenteerde musici:

Trompet: Manu Mellaerts en Steven De Volder
Trombone: Jan Smets
(Althoorn): Rik Vercruysse
Euphonium en Tuba: Stephan Vanaenrode

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

09:30 uur: Gezamenlijke masterclasses
12:30 uur: Lunchpauze
13:30 uur: Individuele masterclasses
16:30 uur: Slotconcert door Belgian Brass
De deelnamekosten bedragen €25 per persoon. Deze vergoeding omvat niet alleen de workshops en het slotconcert, maar ook een welkomstkoffie en twee belegde broodjes tijdens de lunchpauze.

Om deel te nemen, vul het inschrijvingsformulier in en te mailen aan het trefpunt via antwerpen@vlamo.be. Uw deelname wordt pas bevestigd nadat de €25 is overgeschreven naar het rekeningnummer van VLAMO Antwerpen: BE48 7330 0930 2027.

Dit evenement belooft een inspirerende dag te worden voor liefhebbers van blaasmuziek en biedt een unieke gelegenheid om te leren van ervaren professionals. Mis deze kans niet om te groeien en te genieten van prachtige muziek, gebracht door Belgian Brass. Wees erbij op 24 september in de muziekacademie van Turnhout!