Early Bird Try Out

Laatste update om 10:41 op Thursday, 10 August

Op zondag 15 oktober staat de allereerste NBK try-out georganiseerd door Backum Brass gepland. Van 13.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom op het Jac. P. Thijsse College, de Bloemen 65 in Castricum, om te genieten van een voorproefje van het aanstaande NBK spektakel.

Backum Brass, een energieke en opkomende band, is niet alleen bezig met muzikale groei, maar ook met het versterken van hun organisatorische kwaliteiten. Hun jaarlijkse deelname aan de NBK dient als inspiratie voor deze ambitieuze drive.

Met enthousiasme presenteren zij hun "Early Bird" try-out concept. Deelnemende bands krijgen hierbij de gelegenheid om vroegtijdig hun NBK stukken te laten horen, met in het achterhoofd dat dit de eerste stap is en perfectionering nog volgt. Dit stimuleert muzikanten om zich snel meester te maken van hun partijen en biedt bands een vroege podiumervaring met het NBK repertoire. Na de uitvoering worden de bands en dirigenten voorzien van professioneel advies en krijgen ze de kans om persoonlijk in gesprek te gaan met een jurylid - deze editie Erik van de Kolk - om hun voorbereiding naar een hoger niveau te tillen.

Met trots deelt Backum Brass mede dat voor deze primeur al de volgende bands zich hebben aangemeld: Alkmaar Brass, Kunst naar Kracht uit de Goorn, Brass Band Breukelen, Brass Band Schoonhoven A en natuurlijk gastheer Backum Brass. Er is nog ruimte voor één extra band om deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Neem gerust contact op met Dennis Poel (dennispoel@hotmail.com) voor meer informatie.

Backum Brass nodigt een ieder uit om deze inspirerende middag bij te wonen. De toegangsprijs bedraagt slechts € 5,-, een kleine investering in een muzikale ervaring die je niet wilt missen.