Brassband Harp & Luit met bijzonder themaconcert

Laatste update om 19:08 op Monday, 27 March

Zaterdag 1 april aanstaande presenteert Brassband Harp & Luit uit Vuren met dirigent Anno Appelo een bijzonder themaconcert. Tijdens het concert neemt de band je mee in de wereld van de filmmuziek. Bekende film-melodieën komen aan bod zoals Harry Potter, the Lion King, Game of Thrones, Out of Africa, Lord of the Rings. Bijzonder aspect; tijdens het optreden zal de zandmuze live tekeningen in zand maken wat het optreden zeker een extra dimensie geeft! 

De Zandmuze Colette Dedyn
Colette tekent verhalen in zand op een verlicht glazen oppervlak met alleen haar handen. De toeschouwer volgt haar artistieke bewegingen op een groot scherm. Met voortdurend veranderende scènes trekt Colette de aandacht van het publiek. Colette geeft een nieuwe dimensie aan de livemuziek die haar begeleidt. Deze combinatie van beeld en geluid tilt uw verbeelding naar een geheel nieuw niveau!

Ook bijzonder vormt ongetwijfeld het optreden van het gelegenheidsorkest waarin leden en oud leden die verbonden waren/zijn aan de Vurense muziekvereniging. In verband met het 100-jarig bestaan zijn instrumenten weer opgepakt en zal onder leiding van Jesse Zandee een deel van de avond worden verzorgd.

Datum: 1 april 2023
Locatie: Vuren, Cultureel Centrum De Koels, Molenlaan
Aanvang: 20:00 uur