Voorbereidingen Gouden Spiker Festival in volle gang

Laatste update om 22:03 op Thursday, 8 March

Op 20 en 21 april aanstaande is het tijd voor het jaarlijkse muziekfestijn in Ureterp voor jeugdorkesten en brassbands. De sporthal van MFC De Wier in Ureterp wordt door de organisatie van het Gouden Spiker Festival weer omgetoverd tot een concertzaal compleet met kroonluchters. “Maar liefst 28 orkesten komen dit weekend hun muzikale strijd leveren om de Gouden Spiker Bokaal” aldus voorzitter Germ Nicolaï. “We staan met ons team vrijwilligers en de nieuwe exploitant van 'De Wier' in de startblokken om er weer een memorabele editie van te maken!”

Livestream
“Voor de liefhebbers die niet in de gelegenheid zijn om naar Ureterp te komen, hebben we fantastisch nieuws. Omrop Fryslân heeft aangeboden om op zaterdag 21 april een liveregistratie via www.omropfryslan.nl te verzorgen. De verschillende optredens zijn dan via internet te volgen. Hier zijn we Omrop Fryslân zeer erkentelijk voor”.

Welkom!
“Wij heten iedereen van harte welkom tijdens het 23e Gouden Spiker Festival in MFC De Wier in Ureterp, of zoals we in Friesland zeggen: Tige wolkom! Voor de laatste informatie met betrekking tot de dagschema’s en de slagwerklijst verwijs ik u graag door naar onze website www.goudenspikerfestival.nl. Tot ziens in Ureterp!” aldus nogmaals voorzitter Germ Nicolaï.

Locatie MFC De Wier
De Telle 21 
Ureterp