Alkmaar Brass ontvangt Theatron

Laatste update om 11:58 op Friday, 23 March

Onder de titel All Night Long geeft Alkmaar Brass zaterdagavond 7 april een theaterconcert in de bijzondere ambiance van het A.F. Vrij Zijn Theater in Alkmaar. Speciale gasten deze avond zijn de zangers en zangeressen van Theatron-events. Zij staan bekend om hun originele optredens in bijzondere kostuums en doorspekt met theatrale elementen. De groep heeft dan ook een trouwe schare fans.  

Het publiek krijgt deze avond een zeer gevariëerd programma aangeboden van licht klassiek, werken met een bijzondere lading, zoals het indrukwekkende Song of Hope van Peter Meechan, tot musical krakers uit The Phantom en Les Misérables. Van heerlijke songs van Robbie Williams en Michael Bublé tot All Night Long, dat natuurlijk deze avond niet mag ontbreken. 

Voor Alkmaar Brass is dit, na enkele optredens, het eerste eigen concert na de winst van de West Friesland Muziek Bokaal afgelopen november. Na dit concert richt Alkmaar Brass het vizier op een eervol optreden op 15 juni in de 500 jarige Grote Sint Laurens Kerk in Alkmaar.

Het concert start 7 april om 20:00 uur in het A.F. Vrij Zijn Theater aan de Madame Curiestraat 2a, 1821 BM te Alkmaar
Kaarten zijn vanaf nu voor €12,50 te verkrijgen via Karin van der Veen: bjvanderveen@tele2.nl