Geannuleerd: Alkmaar Brass en Kadans met 'Variations in Brass'

Laatste update om 10:31 op Sunday, 15 March

Vrijdag 27 maart geven Alkmaar Brass en Fanfare-orkest Kadans uit Langedijk een concert met de titel 'Variations in Brass'. In Wijkcentrum Overdie te Alkmaar begint Kadans om 20:15 uur met een programma vol overbekende filmmuziek. Van Pirates of the Caribbean via West Side Story tot Mission Impossible, aangevuld o.a. met een uitvoering van het bijzondere liedje Bella Ciao. Bekend van de Netflix-serie 'La Casa de Papel' en oorspronkelijk een verzetsliedje uit de Tweede Wereldoorlog.  

Gouden Spiker Festival
Alkmaar Brass bereidt zich voor op het Gouden Spiker Festival en voert deze avond het programma uit dat ook 18 april in Ureterp wordt gebracht. Het programma zit vol originele brassband muziek, zoals het uitdagende werk Theme & Variations van Oliver Waespi. Naast het GSF-programma staan werken als Starburst, Dogs of War en Sosban Fach op het gevariëerde repertoire van de Alkmaarse brassband. De band staat onder leiding van Alexander Zwaan.

Muziekvereniging Kadans Langedijk
Muziekvereniging Kadans Langedijk is eind 2017 opgericht na het samenvoegen van Apollo Noord-Scharwoude en Muziekvereniging Kunst na Arbeid Zuid-Scharwoude. De fanfare staat sinds anderhalf jaar onder leiding van Michael de Graaf en heeft al flinke progressie laten horen o.a. tijdens het West-Friesland Muziek Festival. 

Vrijdag 27 maart, aanvang 20:15 uur
Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10 te Alkmaar