Brassband Amersfoort 11 september te beluisteren in ICOON-theater

Laatste update om 18:36 op Sunday, 5 September

Samen met fanfare St Caecilia geeft Brassband Amersfoort zaterdag 11 september een middagconcert in het ICOON-theater in Amersfoort. Brassband Amersfoort zou oorspronkelijk een buitenconcert geven in het kader van het Groot Amersfoorts Amateurkunst Festival. Echter in het kader van Corona-maatregelen heeft de gemeente alle buitenconcerten verboden. Daarop heeft de organisatie besloten het Festival als geheel dit jaar niet door te laten gaan.

Bestuurslid Harry Spruyt vertelt:"We hebben een prachtige setlijst ingestudeerd. Met o.a. Fanfare in Iubilo, Far and Away, Song for Ina, Moon River Cha Cha, Milestone en meer. Ook St Caecilia zal interessant fanfarerepertoire laten horen. Wij willen dolgraag weer eens voor publiek onze muziek spelen! Heb je ook zo’n zin om weer eens een ‘live’ concert mee te maken na al die maanden van gesloten theaters?
Er zijn een gelimiteerd (minder dan 40) aantal plaatsen nog beschikbaar (2/3 van de zaalcapaciteit, en “Testen voor Toegang”). We hebben bewust de entree-prijs laag gehouden: 5 euro."

Het concert begint op 11 september om 15:00 uur.
Het ICOON-theater bevindt zich aan de Leeghwater 1-3, 3825 MR Amersfoort.

Kaarten kunnen besteld worden op concert@brassbandamersfoort.nl