Chr. Brassband Advendo uit Burum viert 100-jarig jubileum!

Laatste update om 12:50 op Wednesday, 16 October

Aanstaande zaterdag, 19 oktober, bestaat de Chr. Brassband Advendo uit Burum exact 100 jaar. Om dit heuglijke feit te vieren, pakt het muziekkorps groots uit met het organiseren van een jubileumdag. De hele dag door zijn er feestelijkheden gepland, waarbij het avondprogramma voor een ieder toegankelijk is.  
 
Brassband Advendo zal vanaf de namiddag feestelijk openen met een receptie voor genodigden. ’s Avonds rond de klok van 8 begint in de Open Hofkerk te Burum voor iedere belangstellende een gezellig avondvullend programma. Het te houden concert zal in het teken staan van “een muzikale tijdreis’’ en wordt uitbundig aangekleed. Na afloop wordt er verder gefeest in Dorpshuis Toutenburg, waarbij Dweilorkest De Putkapel voor de muzikale noot zal zorgen. 
 
Na de jubileumdag is het zeker niet gedaan met de pret; een druk maar spectaculair jaar staat er dan nog voor de boeg. Naast de gebruikelijke activiteiten staan er nog een kerstconcert met zangvereniging “Zingt Gode Lof” uit Hoogkerk, een dubbelconcert met medewerking van Nederlands beste brassband van 2018 “Provinciale Brassband Groningen” en als afsluiter van het jaar het debuut van Advendo op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen op de planning. Over deze activiteiten zal later dit muziekseizoen meer informatie volgen.