Vacatures bij Altena Brass

Laatste update om 08:15 op Tuesday, 12 February

Altena Brass is een toonaangevende brassband het Land van Heusden en Altena. Gezelligheid en presteren op een hoog niveau gaat bij Altena Brass hand in hand. Natuurlijk doet de band regelmatig mee aan wedstrijden zoals de Nederlandse Brassband Kampioenschappen of een bondsconcours maar de uitslag van een wedstrijd is nooit een doel op zich. Het verdere programma is erg divers. Altena Brass is regelmatig te gast bij andere verenigingen in binnen- en buitenland of in de concertseries zoals Verrassende Ontmoetingen. Verder organiseert men jaarlijks het Paasconcert, een avondvullend concert waarbij Altena Brass traditionele werken programmeert maar ook solisten presenteert of theatershows verzorgt. Altena Brass is steeds succesvoller met deze shows, hiermee werd al twee maal een tweede prijs behaald tijdens de Grosser Preis von Birmenstorf (Zwitserland), en behaalde de band alle prijzen tijdens Survento 2017: de solisten prijs, de entertainment prijs en de overall prijs.

Ben jij een ervaren muzikant met ambitie en heb je zin om op hoog niveau te musiceren binnen deze gezellige brassband? Meld je dan aan via info@altenabrass.nl. Je bent van harte uitgenodigd om een keer een repetitie mee te komen spelen en de sfeer te proeven bij de band. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om meerdere repetities of zelfs een hele periode proef te draaien!

Lijkt het jou leuk om te spelen bij de enige Brabantse brassband die uitkomt in de kampioensdivisie? Dan is dit je kans, want Altena Brass is op zoek naar:

Solo/repiano cornet
2e/3e cornet
Es Bastuba
Slagwerk

Altena Brass hoopt  je snel te ontmoeten op haar repetities!