Open repetitie Flora Brass

Laatste update om 09:29 op Monday, 16 October

Ben je op zoek naar een plek waar je op een leuke en ontspannen manier muziek kunt maken? Zoek niet verder, want Flora Brass is dé plek voor jou! Zij zijn op zoek naar enthousiaste muzikanten die samen met hen willen schitteren op het podium.

Flora Brass is een bruisend orkest en maakt deel uit van de Flora Band orkesten, een vereniging met een rijke muzikale traditie. Sinds vorig jaar staan ze onder leiding van hun getalenteerde dirigente, Patricia Kerkdijk. Onder haar leiding hebben ze een nieuwe koers ingezet, waardoor het orkest zich in een stijgende lijn bevindt.

Wat kun je verwachten bij Flora Brass?

• Ze repeteren op maandagavond, de perfecte manier om je week muzikaal te beginnen. • Door het jaar heen treden ze op bij wel 15 tot 20 evenementen en concerten. • Een geweldige groep gelijkgestemde muzikanten, klaar om je met open armen te ontvangen.

Wil je de sfeer proeven en ervaren hoe het is om bij Flora Brass mee te spelen? Kom dan langs tijdens hun open repetitie op maandag 23 oktober. De repetitie begint om 20.00 uur en duurt tot 22.15 uur. Het is dé gelegenheid om kennis te maken met het orkest, de dirigente en hun passie. Als je van plan bent om mee te spelen, stuur dan even een mailtje naar mathijs@floraband.nl.

De komende periode staat Flora Brass in het teken van de voorbereidingen voor het volgende seizoen, dat van start gaat op 1 maart met hun verenigingsconcert 'Flora Band orkesten - On Stage' in theater De Muze in Noordwijk.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Flora Brass. Ze kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op hun open repetitie en hopen je binnenkort als nieuw lid te mogen begroeten.

Tot ziens op 23 oktober.