Spring is in the air! concert met Harmonie Katwijk, Gospelkoor Together en Flora Brass

Laatste update om 19:10 op Tuesday, 4 April

Harmonie Katwijk, Gospelkoor Together Lunteren en Flora Brass Rijnsburg slaan de handen ineen om de lente te vieren met het 'Spring is in the air!!' concert op zaterdag 6 mei in het Merovech Park in Rijnsburg. Dit belooft een feestelijke middag te worden vol muziek en gezelligheid. 
 
Het concert begint om 15.00 uur en is gratis toegankelijk voor alle muziekliefhebbers. De drie groepen zullen afzonderlijk en gezamenlijk optreden om het publiek te vermaken met een gevarieerd repertoire van lichte muziek, gospelnummers en brassmuziek. Het concert belooft een echte smeltkroes te worden van verschillende muziekgenres en stijlen. 
 
"We zijn ontzettend blij om samen te werken met Gospelkoor Together Lunteren en Harmonie Katwijk voor dit evenement", aldus de woordvoerder van Flora Brass Rijnsburg. "De lente is een prachtige tijd van het jaar en we willen dit vieren met onze muziek en de gemeenschap." 
 
Het Merovech Park in Rijnsburg biedt een perfecte locatie voor dit evenement. Het park is een prachtige groene omgeving met veel ruimte om te genieten van de muziek en het gezelschap van vrienden en familie. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen stoeltjes mee te nemen. De organisatie verzorgd tegen een kleine vergoeding hapjes en drankjes om zo optimaal te kunnen genieten van de middag. 
 
Het 'Spring is in the air!' concert belooft een onvergetelijke middag te worden voor alle aanwezigen. De organisatoren nodigen alle muziekliefhebbers en gemeenschapsleden uit om de lente te vieren op zaterdag 6 mei in het Merovech Park in Rijnsburg. 
 
Voor meer informatie over het 'Spring is in the air!' concert en andere evenementen van Harmonie Katwijk, Gospelkoor Together Lunteren en Flora Brass Rijnsburg, kunt u terecht op hun respectievelijke websites.