Valentijnsconcert Flora Brass

Laatste update om 17:11 op Monday, 22 January

Valentijnsconcert Flora Brass

Flora Brass Rijnsburg gaat de liefde weer opzoeken! Op zaterdag 10 februari houdt de band haar inmiddels traditionele Valentijnsconcert. Onder leiding van dirigent Joop van Dijk nemen zij het publiek mee op een muzikale reis met ‘The Love Boat’, de wereld rond met een programma vol echte Valentijns muziek.

Als solist treedt tijdens deze editie van het Valentijnsconcert zangeres Lisa Arend op, bekend van het werk ‘Summer Breezes for Mama’ dat zij schreef voor Serious Request. Lisa treedt niet alleen op met Flora Brass, maar zal ook enkele werken ten gehore brengen met haar gitarist Patrick Tranquille. Naast Lisa Arend en Patrick Tranquille zal ook dansgroep ‘Cirque-It’ optreden tijdens het concert.

Op het gevarieerde programma staat natuurlijk de muziek uit de tv serie ‘The Love Boat’, maar ook werken van John Lennon & Paul McCartney, Ronan Hardiman, Johann Pachelbel, Arthur Hamilton, Charles Trenet, Trijntje Oosterhuis en Bill Conti.

Het Valentijnsconcert van Flora Brass op 10 februari wordt gehouden in de Zaal van ‘De Burgt’, Burgemeester Koomansplein in Rijnsburg. De zaal is open vanaf 19.30, het concert begint om 20.00 uur. De entree bedraagt €4,-