Nazomer Samenzang

Laatste update om 10:22 op Monday, 28 August

Op vrijdagavond 8 september 2023 vindt het muzikale evenement "Nazomer Samenzang, voor het zingen van psalmen en gezangen van vroeger" plaats in de historische Oude Kerk te Maasland.

Tijdens deze avond staat de gemeenschappelijke zang van (oude) psalmen en gezangen centraal. Het belooft een bijzondere en nostalgische samenzangavond te worden, waarbij vertrouwde liederen van vroeger worden afgewisseld met rustige en swingende muzikale intermezzo's. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Brassband Rijnmond en het orgel.

Brassband Rijnmond neemt een prominente rol in tijdens de samenzang. Naast het begeleiden van de liederen, zullen zij ook prachtige hymnes en aanstekelijke (gospel) muziek ten gehore brengen die zeker in de smaak zullen vallen bij het publiek. Organist Reinier Kroos en dirigent Alan Gibson dragen bij aan de unieke muzikale ervaring van de avond.

Het evenement wordt georganiseerd in de Oude Kerk, gelegen aan het Kerkplein 1 te Maasland. De avond begint om 20.00 uur, met ontvangst vanaf 19.20 uur. De toegang tot het evenement is gratis. Stoelen kunnen van tevoren worden gereserveerd.

Details evenement:

Wat: "Nazomer Samenzang"
Wanneer: vrijdag 8 september 2023
Waar: Oude Kerk, Kerkplein 1, Maasland
Aanvang: 20.00 uur
Ontvangst: 19.20 uur
Toegang: gratis

Dit evenement vormt een prachtige gelegenheid om samen te komen en te genieten van de rijke muzikale tradities van psalmen en gezangen.