Aankondiging: NJBB Jeugdproject 2024 - Schrijf je nu in!'

Laatste update om 09:58 op Monday, 31 July

NJBB (Nederlandse Jeugd Brass Band) biedt een uitstekende kans voor getalenteerde muzikanten. Na een succesvolle eerste editie komt er in het voorjaar van 2024 een tweede project. Hier vind je alle belangrijke informatie over het project en de mogelijkheid om je in te schrijven.

Gerenommeerde dirigent: Gerk Huisma
Dit keer zal de ervaren dirigent Gerk Huisma de muzikanten begeleiden en in korte tijd een prachtig programma instuderen.

Data: Twee weekenden
Het project omvat twee weekenden. Het eerste weekend is een repetitieweekend inclusief overnachtingen, en het tweede weekend omvat zowel repetities als het afsluitende concert. Het eerste weekend begint op 8 maart en het concertweekend is gepland op 23 & 24 maart.

Hoofdwerk: Music of the Spheres - Philip Sparke
Het hoofdwerk voor deze NJBB-editie is het indrukwekkende "Music of the Spheres" van Philip Sparke. Momenteel wordt het volledige programma samengesteld.

Kosten: Nog te bepalen
De kosten voor deelname aan het project worden binnenkort vastgesteld, we werken momenteel aan de financiering.

Locaties: Centraal gelegen in Nederland
De repetities en het concert zullen plaatsvinden op centraal gelegen locaties in Nederland, goed bereikbaar voor alle deelnemers.

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van het NJBB Jeugdproject 2024! Schrijf je vandaag nog in via de link , en beleef een muzikaal avontuur onder leiding van Gerk Huisma.