HaFaBra concert Woudrichem

Laatste update om 19:28 op Tuesday, 13 June

Op zaterdag 17 juni vindt het HaFaBra concert plaats, georganiseerd door Brassband Kunst en Vriendschap uit Meeuwen in 't Rondeel in Woudrichem.

Het belooft een bijzondere avond te worden met optredens van de Orthense Harmonie onder leiding van Anneke Konings-Kros, Soli Deo Gloria uit Alblasserdam onder leiding van Jurgen Nab, en Brassband Kunst & Vriendschap onder leiding van Henk van Loon. Het concert biedt een unieke kans om drie verschillende soorten blaasorkesten - harmonie, fanfare en brassband - te beluisteren en de verschillen in bezetting en instrumentatie te ervaren.

Op het programma staan onder andere stukken als Grease, Breezing down Broadway en Fanfare for a jubilee. Daarnaast zal Fanfare Soli Deo Gloria uit Alblasserdam twee kandidaatdirigenten begeleiden tijdens hun examen, waarbij Carlo van der Meijden The Witch and the Saint zal dirigeren en Mark Beursgens Trimbeke met Soli Deo Gloria zal uitvoeren.

Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Kom en geniet van een mooie muzikale avond op zaterdag 17 juni in 't Rondeel.