Hosannah-B zoekt dirigent(e)

Laatste update om 11:09 op Monday, 23 January

Hosannah-B, een orkest met 24 jonge, enthousiaste en gedreven muzikanten komt sinds twee jaar uit in de 5e divisie. In deze divisie zijn ondertussen al mooie resultaten geboekt; o.a. een 1e prijs voor het verplichte werk op het Gouden Spiker Festival en mooi aantal punten werden behaald tijdens het muziekfestival Schiermonnikoog. Het orkest is continu in beweging, zo is er regelmatig nieuwe aanwas vanuit het jeugdorkest. In het orkest spelen muzikanten in de leeftijdscategorie van 11 t/m 55 jaar. Repetities zijn op de vrijdagavond van 19:30-21:00 uur in het Cultuurcentrum in de Dirk Boutsstraat Leeuwarden.

Wat past bij Hosannah-B?
De band zoekt een enthousiaste dirigent(e) die affiniteit heeft met jonge muzikanten. Je zult nauw samenwerken met de dirigenten van de andere orkesten van de vereniging, in aanloop naar gezamenlijke concerten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de muzikale inspiratie naar de leden toe en breng jij de juiste balans tussen de muzikale ambities en plezier. Je bent vrij om je eigen repertoire uit te zoeken in samenspraak met de leden.

Wat breng je mee:

- Je kunt flexibel en creatief omgaan met leden van verschillende muzikale niveaus
- Inventiviteit en creativiteit om het maximale uit de muzikanten te halen, waarbij plezier in het muziek maken voorop staat
- Je kunt goed tegen veranderingen en gaat graag uitdagingen aan.
- Je zit in het laatste jaar van je opleiding HaFaBra directie, hebt deze afgerond of voldoende ervaring op gedaan om een 5e divisie band te leiden.
- Bij voorkeur woonachtig op maximaal 45 km afstand van Leeuwarden
Je reactie en/of C.V. zien wij graag zo spoedig mogelijk naar info@brassband-hosannah.nl
Voor extra informatie kun je een mail sturen naar bovenstaand emailadres t.a.v. Ingrid Weitering