Duo-concert Harmonie Semper Unitas en Brassband Rijnmond in Sambeek (NB)

Laatste update om 20:10 op Tuesday, 12 October

Brassband Rijnmond bereidt zich momenteel voor op deelname aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen (NBK) op zaterdag 30 oktober a.s. in TivoliVredenburg in Utrecht. In het weekend van 16 en 17 oktober a.s. houdt Brassband Rijnmond haar gezellige en intensieve, jaarlijkse studieweekend in Someren. Al snel ontstond het idee om in dat weekend ook een eerste try-out van het verplichte werk “The World Rejoicing” van Edward Gregson te organiseren.

Brassband Rijnmond staat sinds april 2020 onder de deskundige en enthousiaste leiding van dirigent Chris Derikx. Chris is tevens dirigent van Harmonie Semper Unitas uit Sambeek dus de connectie was snel gelegd om samen een concert te geven.

Harmonie Semper Unitas bereidt zich voor op haar traditionele kerstconcert waar zij onder meer de gehele suite van Lord of the Rings zal spelen. Tijdens dit duo-concert krijgt u daarvan alvast een voorproefje. Naast het verplichte NBK werk zal Brassband Rijnmond een licht programma spelen. Het concert vindt plaats op zondag 17 oktober a.s. om 15.00 uur in Buurthuis ‘De Elsenhof’ in Sambeek. Vanwege de huidige coronamaatregelen is een corona toegangsbewijs verplicht en toegang is gratis.

Beide orkesten kijken uit naar deze samenwerking en wij zien u graag in Sambeek!

Concert: Duo-Concert
Datum: zondag 17 oktober 2021
Aanvang: 15:00
Toegang: gratis
Adres: Buurthuis ‘De Elsenhof’, Torenstraat 52 in Sambeek