De Fanfare Repertoire en Netwerkdagen 2020 gaan online

Laatste update om 16:08 op Saturday, 31 October

De stichting Centrum Repertoire Ontwikkeling Nederland (CRON) heeft moeten besluiten dat de geplande live concerten, tijdens de Fanfare Repertoire en Netwerkdagen 2020, komen te vervallen. Het evenement stond gepland op 27 en 28 november te Nunspeet.

Samen met een aantal partners, waaronder de Bond voor Orkestdirigenten (BvOI) en Musidesk, gaat men een online programma aanbieden. Het programma zal bestaan uit drie verschillende onderdelen. 
De Buma Blaasmuziek Awards, die jaarlijks worden toegewezen aan personen die zich hebben onderscheiden binnen de blaasmuziek, worden live uitgereikt in het AVRO/TROS programma ‘De Klassieken’ op radio 4. Dit jaar valt die eer te beurt aan Hardy Mertens en Bert Appermont (B).

Er zal een speciale studio worden ingericht van waaruit via livestreaming een gevarieerd programma zal worden aangeboden met o.a. bestaande opnames, interviews, discussies, podcasts en video's.

Daarnaast komt er een digitale beurs. Een platform voor uitgevers, muziekbedrijven, organisaties en belangstellenden. Een omgeving met presentaties van nieuwe composities en producten, componisten portretten, speciale aanbiedingen en eventueel een live chat voor vragen en informatie.

Voor meer informatie over de inhoudelijke programmering verwijzen we u graag door naar de website en de sociale media van stichting CRON.