LAATSTE KANS! Nog plaats voor twee orkesten

Laatste update om 16:42 op Friday, 20 December

Brassbands opgelet. Het aftellen is begonnen! Nog even en we knallen het nieuwe jaar in: 2020 het jaar van de tweede editie van STRAATbrass, het muziekfestival in Vries. Op zaterdag 27 juni is er weer een mooi brassfeestje op de Drentse brink. Een muzikale kluif en bruisende strijd met andere orkesten en na afloop gezellig nablussen bij de barbecue.

Het festival is een mix van de beroemde Whit Friday (UK) en The Bugle Band Contest (UK) maar dan met een Nederlands sausje. Kortom: de straat op, spelen en marcheren. Bij STRAATbrass worden de klinkers uit de Brink geblazen!

De eerste editie in 2018 telde zes deelnemers. Het werd een geweldig muzikaal brassfestijn dat smaakte naar meer. De orkesten waren enthousiast, de aanmelding voor 2020 ging als een speer. In een oogwenk was het deelnemersveld voor de tweede editie meer dan verdubbeld met maar liefst 13 orkesten!

De organisatie is dik tevreden en volop bezig met de voorbereidingen, maar wil op de valreep nog twee brassbands de kans geven om mee te doen.

Denk er onder de kerstboom nog even over na en meld je orkest nog voor nieuwjaarsdag aan en kom op 27 juni gezellig blazen, broezen en braaien op de Brink in Vries. Stuur een mail naar straatbrass@hotmail.com of meld je op onze facebookpagina (https://www.facebook.com/profile.php?id=117391348976463&ref=br_rs) en pak een van die laatste twee deelnemersplaatsen!