Brassband “Excelsior” Zalk 100 jarig jubileum

Laatste update om 22:34 op Saturday, 9 March

Het concert op zaterdag 30 maart vindt plaats in het MFD in Zalk en begint om 19:30 uur. De toegangsprijs voor het concert bedraagt €8,- per persoon.

Bijzondere gebeurtenis: 
Het 100-jarig jubileum van de brassband Excelsior uit Zalk is een bijzondere gebeurtenis, waar op verschillende manieren bij stil wordt gestaan. Veel activiteiten hebben dit jaar een feestelijk tintje. Met het concert van 30 maart willen Excelsior het jubileum extra glans geven. De hele vereniging laat van zich horen. De jongste leden uit de AMV groep, de b-band, de drumleerlingen en de A-band. U kunt een gevarieerd en toegankelijk programma verwachten met herkenbare muziek van alle tijden. Anne-Linn Beekhof verleent haar medewerking als zangeres.

Veel voorbereiding:
Er is veel aan voorbereiding gedaan om het 100-jarig bestaan een gouden randje te geven. Tal van activiteiten worden jaarlijks door de vereniging georganiseerd, waaronder ook de muziekopleiding. De jeugdopleiding, de b-band en de samenwerking met de Oranjeschool in Zalk zorgen ervoor dat ook de jeugd de kans heeft om samen muziek te maken. Ook de bekende jaarlijkse braderie in september wordt in zijn geheel door de leden van de vereniging verzorgd. Deze activiteit is niet meer weg te denken in Zalk. De a-band van “Excelsior” behoort tot de top 4 van Nederland in de eerste divisie, en is daarom een graag geziene gast op concoursen en festivals. Door het niveau heeft de vereniging aantrekkingskracht voor muzikanten uit de regio.

Reunie:
Voorafgaand aan het jubileumconcert organiseert Excelsior vanaf 16:00 uur een reünie voor oud-leden van Excelsior. Ben je of bent u lid geweest van Excelsior? Dan bent u van harte welkom op deze reünie! Stuur een e-mail naar: Zalkreunie2019@gmail.com 

Meer informatie over de reünie en het jubileumconcert is terug te vinden op: Website: www.braderie.excelsiorzalk.nl