Diana Mols soleert met OBK Zeist

Laatste update om 12:18 op Wednesday, 6 March

In het kader van het programma Utrecht Blaast en TivoliVredenburg op 9 maart 2019 zal het Koninklijk Harmoniegezelschap O.B.K. Zeist o.l.v. Arnold Span een concert geven in de grote zaal van TivoliVredenburg in Utrecht. Soliste tijdens Fantasy for Piccolo & Windorchestra is niemand minder dan Diana Mols (piccolo positie bij de Koninklijke Militaire Kapel "Johan Willem Friso" te Assen).

Programma Koninklijk Harmoniegezelschap O.B.K. Zeist o.l.v. Arnold Span:
Armenian Dances - A. Reed
Fantasy for Piccolo & Windorchestra - L.Liebermann
Westside Story - L. Bernstein

Diana Mol is op 6-jarige leeftijd begonnen met vioollessen aan de plaatselijke muziekschool te Heerlen.Op haar twaalfde is ze begonnen met fluit spelen. Na enkele jaren privéles, werd ze aangenomen aan het Conservatorium te Maastricht en volgde zij lessen bij René Kravanja & Peter Rijkx. Na twee jaar Maastricht vervolgde zij haar Bachelor opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht bij Nine Sligter, waar zij in 2005 met lof afstudeerde als uitvoerend musicus. Aan het Conservatorium te Maastricht bij Peter Rijkx behaalde zij in 2007 haar diploma Voortgezette Opleiding Muziek met een 9. Diana heeft masterclasses gevolgd bij o.a. Koos Verheul, Emily Beynon, Gaby Pas-van Riet, Carlo Jans, Maartje Marsman, Carin Levine en Vincent Cortvrint.

Vanaf 20.15 uur zal er een eindpresentatie van de workshops gegeven worden ism Canadian Brass met aansluitend concert door Canadian Brass.

.