Trombone Workshop met Yavin

Laatste update om 19:34 op Wednesday, 19 June

Op woensdagavond 26 juni wordt een boeiende workshop georganiseerd, gericht op het verbeteren van toonvorming op de trombone, geleid door de getalenteerde muzikant YAVIN. Deze sessie is waardevol voor zowel ervaren trombonisten als beginners.

Over de Workshop:
YAVIN zal zijn expertise delen op het gebied van toonvorming en deelnemers begeleiden door een reeks oefeningen en technieken om de geluidskwaliteit te verbeteren. Onderwerpen als ademhalingstechnieken en embouchure-ontwikkeling komen aan bod.

Datum en Tijd:

Datum: Woensdag 26 juni
Tijd: 20:00 – 21:00
Locatie: De workshop vindt plaats in YET Music & Sound, Toermalijnring 1108, Dordrecht.

Registratie:
Om deel te nemen aan de workshop, dien je een ticket te kopen. De kosten bedragen €20,- per persoon. Je kunt je ticket direct bestellen via deze link.

Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat je je ticket tijdig reserveert!

Over YAVIN:
YAVIN is een bekende en gepassioneerde trombonist, wiens talent en toewijding hem hebben geholpen om over de hele wereld op te treden en anderen te inspireren. Met een schat aan ervaring als uitvoerend muzikant en docent, belooft zijn workshop een unieke kans te bieden om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe inzichten op te doen.

Mis deze kans niet om alles van de trombone te ontdekken onder begeleiding van een meesterlijk muzikant. Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor op een avond vol muzikale ontdekkingen en inspiratie!

Advertorial