Dembro Mutes

Laatste update om 18:39 op Saturday, 15 June

Introductie van de Dembro Dempers: Innovatie in milieuvriendelijke geluidsdemping
De 3D geprinte Dembro dempers vertegenwoordigen een revolutionaire stap in de wereld van geluidsdemping voor muziekinstrumenten. Deze dempers zijn gemaakt van 100% biobased materialen en zijn volledig biologisch afbreekbaar in elke biotoop, zonder microplastics achter te laten. Dit maakt ze een milieuvriendelijke keuze zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Hoogwaardige materialen en prestaties
Na het printproces hebben de Dembro dempers een  warmteafbuigingstemperatuur van ongeveer 120°C. Dit zorgt ervoor dat ze duurzaam en geschikt zijn voor intensief gebruik.

Verschillende klankmogelijkheden
De Dembro cup dempers zijn beschikbaar in twee unieke cupvormen:

- Rechte cup; deze variant levert een iets schellere en indirectere klank, ideaal voor muzikanten die een helder en direct geluid prefereren.

- Gebogen, rondachtige cup; deze vorm biedt een zachte en omfloerste klank, perfect voor een warme en genuanceerde klankkleur.

Perfecte Intonatie
De Dembro dempers staan bekend om hun bijna perfecte intonatie in zowel het hoge als het lage register, wat zorgt voor een consistente en betrouwbare klank.

Kleur en Personalisatie
Standaard worden de Dembro dempers geleverd in een stijlvolle zwarte kleur. Op verzoek zijn echter ook andere kleuren beschikbaar en kunnen kleuren gecombineerd worden voor een persoonlijke touch.

Breed Assortiment
Dembro dempers zijn verkrijgbaar in diverse varianten om aan de verschillende behoeften van muzikanten te voldoen:

- Straight
- Cup (los of vast)
- Bucket
- Wah Wah Harmon
- Plunger

Deze varianten zijn geschikt voor Eb en Bb cornet / trompet en Flugel / Bugel. Voor Euphonium is er ook een rechte - en ronde vaste cup beschikbaar. Voor de andere instrumenten zijn er straight en losse cup dempers leverbaar.

Maatwerk Mogelijkheden
Bij Dembro begrijpen we dat elke muzikant uniek is. Daarom bieden we in overleg diverse maatwerk mogelijkheden aan. Of je nu specifieke klankeigenschappen zoekt of een unieke kleurcombinatie wenst, wij staan klaar om jouw ideale demper te creëren.

Conclusie
Kies voor Dembro dempers en ervaar de perfecte balans tussen milieuvriendelijkheid en uitzonderlijke geluidskwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideale demper te bespreken en te bestellen.Meer info? Klik HIER